verdenskort plakater

Brug verdenskort som afsæt til gode samtaler

Brug verdenskort som afsæt til gode samtaler

Lad drømmene og minderne leve på din væg med et dekorativt verdenskort, hvor I kan fantasere jer væk til nye rejsemål og snakke om alle de skønne steder, I allerede har besøgt.

Et verdenskort på væggen er guld værd. Det sætter fantasien i gang og sørger for, at samtalen aldrig slutter. Med et kort på væggen er der altid noget at snakke om både med familien og gode venner.

De steder I har besøgt
Det fine ved et verdenskort på væggen er, at I kan se, hvilke lande I har besøgt. I kan snakke om alle jeres oplever, hvor I boede, hvad I spiste og hvad I bedst kunne lide ved landet. Det er rart at have et konkret afsæt for gode samtaler om minder, og det betyder noget både som par, men også for par med børn, at man kan mindes de gode tider og grine af alt det sjove, man har oplevet sammen.

De steder I drømmer om
Udover minderne er et verdenskort også et godt afsæt for nye drømmerejser. På kortet kan I se, hvor I gerne vil rejse til i fremtiden, hvilke lande I vil besøge og hvor langt væk det er fra jeres hjem. Det er vigtigt at have mål, og når det kommer til nye rejsemål, giver det liv og glæde til alle.

Sådan et verdenskort findes i alverdens former og størrelser. Der findes de helt gamle, dem med mange detaljer og de mere grafiske. Alle kan de sætte gang i samtalen, så når du vælger et til jeres hjem, skal du gå efter en størrelse og et udseende, der kan passe godt ind i jeres indretning. Et godt sted at finde et kort til dit hjem er hos SOHU-shop.dk, hvor der er mange slags verdenskort plakater at vælge imellem, og på den måde kan du få præcis det, der passer bedst ind i din indretning.