plakater

Design din egen plakat

Design din egen plakat

Hvis du har ledt efter en plakat til din væg, der er både personlig og lige dig, kan det være, at du er kommet til kort. Måske kan du simpelthen ikke finde den, som du gerne vil have, men måske ved du lige præcis, hvordan du gerne ville have, at den skulle se ud. Hvis det er tilfældet, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på, hvordan du kan designe din egen plakat. Det behøver nemlig hverken at være besværligt eller dyrt for dig at gøre det. 

Der findes mange plakatbutikker på nettet, hvor du både har mulighed for at købe plakater og mulighed for at lave din egen plakat. Det er for eksempel på webshoppen sohu-shop.dk. Der har de både et stort udvalg af flotte plakater med skrift eller billeder og har lavet et værktøj, hvor du kan designe dine egne plakater med skrift

Når du vil designe din egen plakat, er det en god ide, at du sætter noget tid af til det. Først og fremmest skal du finde frem til et godt citat eller en god vending, der skal stå på plakaten. Det kan være noget, der er sjovt, rørende, eller som er med til at motivere dig i det daglige.

Har du styr på det, skal du også sætte noget tid af til at lave et flot design til plakaten. Du taster det ind, som du gerne vil have stående på plakaten, og skal nu til at sætte det op, så du får den helt rigtige flotte plakat, som du leder efter. Du kan selv styre, hvor på siden teksten skal stå, hvilken skrifttype det skal være, og hvilken farve teksten skal have. Du kan selvfølgelig også selv bestemme, hvor stor skriften skal være. På den måde har du virkelig alle værktøjer til rådighed i forhold til at lave din helt egen unikke plakat.