designerlamper

Designerlamper – når dit hjem skal belyses optimalt

Designerlamper - når dit hjem skal belyses optimalt

Hvis du er typen, som læser mange bolig- og indretnings magasiner, kender du sikkert godt til konceptet ”designer lamper”. I mange af de smukke og stilfulde hjem, man præsenteres for i denne type magasiner, indgår lamperne som en form for statement i rummet. Designerlampen får status af kunstværk i sig selv – og mange designer lamper er da ganske rigtigt også særdeles skulpturelle og kunstneriske i deres udførelse. Men du behøver ikke at gå til denne type yderligheder, hvis du ønsker at indrette dit hjem med designer lamper. Der er nemlig rigtig mange designer lamper på markedet, og de er ikke alle lige dominerende i deres udtryk. En god designerlampe formår på smukkeste vis at fremhæve de bedste sider ved dit decor, uden selv at stikke for meget ud. designer lamper er nemlig formgivet og fremstillet til at få det optimale ud af moderne lyskilder så som LED pærer og elsparepærer, således at belysningen bliver varm og behagelig.

Hvordan vælger jeg designer lamper?

Den mest bekvemme måde at shoppe designer lamper på, er via internettet. I en velassorteret webshop får du adgang til et langt bredere udvalg af designer lamper inden for alle kategorier – bordlamper, loftlamper, pendler, gulvlamper og væglamper – end du ville kunne finde i en fysisk butik. Så kan du nemt se og samenligne de mange forskellige kollektioner og modeller, og finde den designer lamper, som passer til præcis din indretnings stil.

I den online shop på andlight.dk finder du alle de mest kendte brands inden for designer lamper, herunder &tradition, artek, Artemide, Astro, Baltensweiler, Bestlite, BINY – DCW éditions, Cph Lighting, Darø, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, Northern Lighting, Nuura og Studio Italia Design.