træterrasse

Du skal nok acceptere, at sådan en træterrasse kræver mere behandling end andre typer terrasser

Vi er helt med på, at sådan en terrasse af træ er rigtig flot at se på og er behagelig at dekorere, da den er skabt af noget materiale, der går i forlængelse af udendørslivet, hvor man måske har terrasse ud til.

Her har man så taget naturens elementer og omdannet det til noget, man kan bruge funktionelt udenfor, mens det støder op til huset.

Det kan være et hyggeprojekt, man går med at have at lave sådan en træterrasse, hvor man har sat en deadline for sig selv, hvornår den skal være færdig, fordi man måske har givet den som gave til en anden i husstanden.

Får man så andre til at lave den for en, hvor man måske hjælper til eller ej, så er det bare skønt at kunne høre andre mennesker arbejde for sig, mens man ser ens terrasse blive færdig.

Det færdige resultat tager sig også umådeligt flot ud, men nu kommer det hårde arbejde.

Træterrassen skal forblive velholdt, hvis den skal være brugbar og flot længe

Det er bestemt hårdt nok at lave sådan en træterrasse, men når det er overstået, så skal man resten af tiden, hvor man bor her eller har den terrasse, sørge for at holde den ved lige; og det kan måske kræve mere, end hvad man tror.

Sådan noget træmateriale kan jo forgå og rådne med tiden, hvis man ikke sørger for at tjekke op på det, give det en behandling og generelt holde øje med det, så der ikke går biller og andre insekter i det.

Det med at holde øje med sådan en træterrasse kan blive et stort arbejde, specielt efter en sæson, hvor man ikke har brugt den længe, så man skal hen at kigge den efter i sømmene, og har man forsømt et område, så skal man måske hen at reparere den.