seo i 2018

En god title tag og metabeskrivelse kan hjælpe dig til at komme højt op i en Google søgning

En god title tag og metabeskrivelse kan hjælpe dig til at komme højt op i en Google søgning
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For alle, der har en webshop eller en hjemmeside, handler det om at komme højt op i en søgning på Google, så de nemt kan blive fundet af deres kunder. Men når der er så meget kamp om, det handler det også om, at du hele tiden arbejder med din hjemmeside, så den er så god, som den overhovedet kan være. Vil du gerne gøre noget ved seo i 2018, er der derfor en række forskellige ting, som du skal se på. 

Det er blandt andet title tag og metabeskrivelse. Det er den titel og beskrivelse af en hjemmeside, som du ser, når du søger på nettet. Det er altså en titel og en kort beskrivelse, der skal give folk lyst til at gå ind på din side. Det er lige meget, om du vil have dem til at købe dine produkter, eller du gerne vil dele dine informationer med dem. 

Title tag og metabeskrivelse er også vigtigt for, hvordan Google ser din hjemmeside. Det er derfor noget, som du skal bruge tid på at arbejde på. Har du ikke tid og overskud til at gøre det, kan du få et firma til at hjælpe dig med det – og meget andet i forhold til seo. Det kan for eksempel være det danske firma Klikko, der har stor erfaring på området.