Gulvafslibning Kolding

Få flotte og skinnende gulve med en professionel gulvafslibning i Kolding

Få flotte og skinnende gulve med en professionel gulvafslibning i Kolding

Mange mennesker vælger i disse år at bytte deres gamle, slidte trægulv ud med et moderne beton eller cement gulv, som passer til tidens urbane eller industrielle stil. Denne type gulve er – i lighed med andre moderne gulvbelægnings varianter så som epoxy, uretan, eller klik parket i laminat – nemmere at vedligeholde og rengøre end trægulve. Træværk er knap så slidstærkt, og er ikke i samme grad modstandsdygtigt over for spildte væsker, snavs eller blot almindeligt slid.

Et trægulv, som er behandlet med sæbe, lud eller olie, kræver utrolig megen opmærksomhed i form af pleje og vedligeholdelse. Et sæbebehandlet gulv skal helst vaskes grundigt med særlig plejende sæbe en gang ugentligt, for at bevare sin smukke, lyse tone og silkematte overflade. Det er et tidskrævende og slidsomt stykke arbejde, og derfor løber mange sur i det. Og så bliver træværket hurtigt utroligt grimt i overfladen, når hverdagens slid sætter sit præg på det levende og organiske materiale i form af ridser, splinter, skrammer, pletter og de klassiske grålige plamager fra nedtrådt støv.

Trægulvet – et aktiv for dit hus eller din lejlighed

Er du i besiddelse af et slidt trægulv, kender du sikkert alt til ærgrelsen ved disse tegn på slitage. Det er umuligt at få gulvet til at se pænt, rent og skinnende ud – lige gyldigt hvor grundigt – og hvor ofte – du vasker det gamle gulv, ser det snavset og snusket ud, så snart det er tørt. Dette skyldes, at snavset sidder fast i gulvets overflade. Men det er synd at rykke trægulvet op, hvis det ellers er sundt og intakt. Det kan nemlig sagtens reddes med en grundig gulvafslibning. Og hvis du ikke har mod på at skulle sætte så megen tid af til at holde dit trægulv, kan du vælge en anden form for efterbehandling, for eksempel lak eller maling.

Få et fordelagtigt tilbud på en professionel gulvafslibning på gkservice.dk