psykolog østerbro

Få stressbehandling hos din psykolog på Østerbro

Føler du dig udbrændt i hverdagen – på jobbet såvel som på hjemmefronten? Har du svært ved at sove om natten, og er du derfor ulideligt træt om morgenen? Og har du svært ved at opbyde overskud til koordinering og udførelse af selv de mest simple dagligdags opgaver? Så har du sandsynligvis været under for hårdt et pres i en alt for lang periode. Dette kan føre til kronisk stress, hvilket er meget farligt for krop og sjæl.

Stress er nemlig ikke blot travlhed og naturlig træthed som følge deraf. Stress er en betændelses tilstand i kroppen, affødt af al for høj og konstant aktivitet i det sympatiske nervesystem. Du har, med andre ord, været i alarm beredskab alt for længe. Så sker der der at stress bliver en normaltilstand hvilket giver de oven for nævnte symptomer.

Har du levet med disse i lang tid bør du overveje at lægge dit liv om. Du kan med fordel starte med at tage en pause fra arbejdet – og supplere med en professionel terapeutisk behandling, eventuelt hos en dygtig autoriseret psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig med min stress?

Hos en psykolog kan du få den hjælp du har brug for i forhold til det at sætte ord på stress oplevelsen. Det er nemlig vigtigt at forstå hvad stress er – og hvordan sygdommen udmønter sig hos dig – for at kunne overkomme den.

Det er også vigtigt at du får indsigt i dine egne tanke og handle mønstre som er relateret stress symptomerne. På den måde kan du nemlig lære dig selv og dine reaktioner at kende hvilket er meget vigtigt i forhold til arbejdet med at komme videre. Når du ved hvordan stress ser ud vil du have nemmere ved at genkende – og undgå – den i fremtidige sammenhænge.

Du kan læse mere om stress behandling hos psykolog på Østerbro på larsbjarno.dk