bh

Find det rette BH sæt til din kropstype

Er du på udkig efter et lækkert sæt bestående af BH og trusse? Så bør du først og fremmest kende din størrelse både hvad angår livmål, bustemål og skål. Og dernæst skal du tage stilling til overdelens type – for eksempel om det skal være en BH eller en bralette.

Hvad er forskellen på en BH og en bralette?

Når du skal finde det rette BH sæt bør du tage stilling til om overdelen skal være en BH med bøjle eller en bralette. En bralette er nemlig en bøjleløs version af den klassiske BH. Nogle braletter består blot af elastisk stof, og kan eksempelvis være sports BH’er. Andre er fremstillet af formstøbt materiale, og måske forsynet med padding.

En helt enkel bralette uden blonder eller anden pynt, som nærmest fremstår i eet stykke, kaldes også en t-shirt BH. Dette skyldes at BH’en kan bæres under en t-shirt uden at man kan se synlige tegn på BH stropper eller andre detaljer uden på tøjet. Braletten fås dog også i mere pyntelige udgaver, og med fyld, som giver ekstra volumen til den mere beskedne barm. Du kan have stor glæde af den bløde og fleksible bralette hvis du ikke har brug for så meget støtte til dine bryster.

Hvilken BH skal jeg vælge til den fyldige barm?

Er du der imod til den mere veludrustede side på fronten vil en bralette ikke være det rette valg for dig. Du bør i stedet gå efter en full cup BH. En full cup BH vil give dig det løft og den støtte du har brug for når du ønsker at fremhæve dine flotte former. Og så er en full cup BH designet til at give dig den mest komfortable BH oplevelse så du slipper for smerter i ryg og nakke.

Du kan finde BH sæt af alle typer og størrelser på love-lingeri.dk