Brugt Skoda

Find en god brugt Skoda hos online forhandler

Er du og din familie på udkig efter en ny bil? Så bør I overveje at kigge i retning af det populære bilmærke Skoda.

Hvad er fordelen ved at vælge en Skoda?

Hvis du leder efter et solidt og stabilt køretøj som kan fragte dig og familien sikkert frem og tilbage mellem hjem , arbejde, skoler og daginstitutioner – eller måske endda på en hyggelig bilferie i Danmark eller i det nordlige Europa – er en Skoda et rigtig fint valg.

De tider er for længst forbi hvor Skoda biler var genstand for hån og latterliggørelse gennem vandede vitser og tilråb. Den dag i dag brillerer Skoda i alle klasser – fra mikro bilen Skoda Citigo over familiebilerne Skoda Fabia og Skoda Octavia til de helt store biler i firmabil kategorien som for eksempel Skoda Superb.

Skoda er faktisk en af de mest populære biler blandt de danske familier. Og selv om bilen nu officielt tilhører den mellemste prisklasse ligger den stadig placeret i den lave ende hvilket betyder at du med større sandsynlighed vil kunne få råd til en Skoda end til en tilsvarende bil fra eksempelvis Toyota eller Volkswagen. Skoda kan nemlig sagtens måle sig med disse kvalitetsmæssige sværvægtere, og stadig tilbyde rigtig meget bil for pengene.

Hvorfor købe en brugt Skoda?

Nu undrer du dig måske over hvorfor du så skulle gå ud og anskaffe en brugt Skoda frem for en spritny én af slagsen. Men det gælder altså for Skoda som med alle andre nye biler at nyprisen er pumpet voldsomt i vejret på grund af skatter og afgifter pålagt den danske stat – og at bilen begynder at tabe værdi fra det øjeblik den triller ud fra forhandleren. Med en 3 – 5 år gammel Skoda kan du altså slippe med at betale en brøkdel af nyprisen for en udmærket bil som stadig har mange år tilbage under kølerhjelmen.

Find din nye brugte Skoda på Biltorvet.dk