Individuel terapi på Østerbro – når du vil gennem din krise

04 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Måske kender du til begrebet autoriseret psykolog og forbinder det muligvis mestendels med behandling af psykisk syge patienter. Men helt almindelige mennesker kan også sagtens have glæde af et psykolog forløb – for eksempel i forbindelse med de kriser man kan opleve i løbet af et liv.

Lad din psykolog hjælpe dig igennem din krise

Kriser kan opstå af mange årsager, og kan have varierende livsforløb og -cyklus. Mange mennesker oplever at et dødsfald, en fyring eller en skilsmisse trigger en livskrise hvor alting bliver vendt på hovedet.

Når et elsket menneske ikke længere er en del af ens liv, eller man mister sit forsørgelses grundlag, kan man godt komme i tvivl om sin egen identitet eller ligefrem sin berettigelse som menneske. Dette kan føre til måneder med depression eller måske endda angst, og er under alle omstændigheder stressende til et punkt hvor man vil opleve nedsættelse i sin evne til at fungere normalt i hverdagen.

image

En livskrise eller en eksistentiel krise vil udspille sig forskelligt fra individ til individ, og samtidig afhænge af triggeren. En krise kan nemlig også udløses af et traume, eller som følge af at barndomsminder af den ene eller den anden grund vækkes til live.

Derfor bør alle kriser håndteres forskelligt og på individuel basis. Og derfor er det vigtigt at du finder en autoriseret psykolog som har speciale inden for individuel terapi og krise håndtering hvis du ønsker at komme helskindet igennem din krise i dit eget tempo.

Hvor kan jeg gå til psykolog i København?

Hvis du leder efter en autoriseret psykolog som tilbyder individuel terapi på østerbro kan du med fordel vælge Renate Sommerstad. Psykolog Renate Sommerstad har igennem mange år hjulpet krise og stress ramte mennesker med at komme helskindede ud på den anden side.

Læs mere, og book tid til din første konsultation på renatesommerstad.dk.