Lær at ride på lokale rideskole

04 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Drømmer du om at blive rigtig god til at ride? Så kan du med stor fordel opsøge et lokalt ridecenter og melde dig ind i en god rideklub.

Bliv en bedre rytter med professionel rideundervisning

Måske husker du mest af alt barndommens ridetimer som en række af ponyer der trissede rundt efter hinanden i skridt og trav – og til allersidst i timen en kort galop. Var man heldig kunne man få lov at springe over en bom i fyrre centimeters højde. Men ellers var undervisningen temmelig uinspirerende.

Sådan behøver det dog ikke at forholde sig. Ønsker du at blive en bedre rytter kan du få rigtig meget ud af rideundervisning. Det gælder bare om at finde en dygtig instruktør. Og en sådan kan du finde hos Rideklubben Møllen.

image

Få den bedste undervisning hos Rideklubben Møllen

Rideklubben Møllen er en top professionel og super ambitiøs rideklub som har til huse hos Ridecenter Møllen i Haderslev. Du kan altid tilmelde dig rideundervisning gennem Rideklubben Møllen uanset om du har din egen hest eller ej.

Rideklubben Møllen tilbyder hold undervisning på de rideskole heste som klubben råder over. Her finder du både heste og ponyer i top kvalitet. Og så kan du hurtigt avancere i graderne, uanset om du er til dressur eller ridebane springning.

Opstaldning af hest og privat rideundervisning hos Ridecenter Møllen

Hvis du vælger selv at anskaffe dig en hest kan du lade den opstalde i en lækker og rummelig boks på Ridecenter Møllen. Du vil have mulighed for at modtage privat rideundervisning eller undervisning i grupper hos klubbens professionelle beridere og instruktører.

Du har mulighed for at tilmelde dig stævner i såvel dressur som spring, i varierende grader. Og gennem Rideklubben Møllen får du mulighed for at møde andre ryttere og få inspiration til dine ride eventyr.

Find din rideskole i Haderslev på rideklubben-moellen.dk.