bibs

Retro-sutter i nordisk stil

Retro-sutter i nordisk stil

Hold dit barn i hånden og giv tryghed under hele søvnen – eller giv dit barn en ergonomisk sut fra det populære mærke bibs. Retro-inspireret design og neutrale, nordiske farver passer til ethvert moderne barn. 

Naturlige materialer

Sutterne fra bibs er lavet af silikone eller naturgummi og formet ergonomisk efter barnets mund. Både silikone og naturgummi er det materiale, der kommer tættest på at efterligne et moderbryst og giver derfor barnet den beroligende følelse, som er hele idéen med en sut.  

Farverne på bibs sutter er alle neutrale, nordiske farver som sand, hvid, grå, rosa og så videre. De smukke og afdæmpede farver matcher ethvert outfit og er både til piger og drenge. Vælg den klassiske retro-inspirerede facon, eller den moderne sommerfugle-formede.

Størrelserne passer til forskellige stadier i dit barns udvikling, så det er vigtigt, at du altid vælger den størrelse, der passer til dit barns alder. 

Derfor er sutter gode…

At sutter skulle være skadelige for et barns udvikling er misvisende. Det er korrekt, at forkert størrelse og sundhedsskadelige materialer ikke er gavnligt for børn, og sutter af tvivlsom herkomst bør derfor undgås. Med sutter fra bibs behøver du ikke tage stilling til andet en størrelse og farve. Udelukkende godkendte materialer og ergonomiske udformning, der er tilpasset et barns mund, sikrer, at sutten ikke forstyrrer hverken den fysiologiske udvikling eller helbredet hos dit barn. 

Formålet med en sut er at give dit barn den tryghed, der kan være nødvendig, når du ikke lige er der til at amme eller holde i hånd. Mange anvender udelukkende sutter ved sengetid, som en måde at falde i søvn på. Andre bruger sutter som en trøst, når livet bliver for svært for den lille i løbet af dagen. Brug sut, som dit barn foretrækker, og vær opmærksom på at sutter kun er til små børn.