Sådan gør du dit badeværelse rent

20 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Rengøring i ens hjem kan være tidskrævende og lidt af en belastning at komme igennem i hverdagen. Dog er du garanteret pæne og rene rum, hvor der ikke er bakterier eller andet snavs, der kan gøre dig syg eller skabe dårligt indeklima. Ude på et badeværelse er rengøringen helt essentiel. Det er muligvis her, hvor der er allerflest bakterier, så badeværelset er et af de rum, som du skal have gjort rent mindst en gang i ugen. Læs med i dette indlæg, og få to tips til, hvordan du kan gøre dit badeværelse rent.

 

image

 

1. Rengøring af dit badekar

Hvis du har et badekar, som du ofte bruger til dejlige og lange karbade, så skal du også huske at få den rengjort. Her kan nemlig sidde en masse bakterier, og rester af sæbe, hår fra din skraber, eller støv fra dit håndklæde. Der kan også vokse kalk på et badekar, ligesom der kan komme kalk på armatur og andre badeværelsesinventar. Du kan i første omgang prøve at vaske alt af med universalrengøring, for at fjerne det værste. Herefter kan du bruge skurecreme, der er særlig effektiv imod kalk og andet snavs. Hvis dit badekar er i slem stand, så kan du også overveje at få malet en ny emalje på badekarret. Det er en hurtig løsning på problemet, og det kan gøre dit badekar helt pænt at se på igen. Læs mere om dette via linket her: https://emaljering-af-badekar.dk/

 

2. Rengøring af fuger mellem fliser

Fuger kan være en magnet for bakterier og svamp. Den bedste måde at behandle det på, det er at bruge en kombination af eddike og vand. Du skal bruge en tandbørste, som du kan bruge til at komme ind og skure godt på fliserne. Du skal arbejde på et lille område ad gangen, så du ikke bliver for hurtigt træt. Fjern først støv og snavs. Bland din rengøringskombination op i en sprayflaske med hvid eddike og vand, og påfør den derefter på hver enkelt flise. Skrub blandingen på og ind i fugerne, og skyl godt efter med rent vand.

Flere Nyheder