Ærtesten

Skab en flot gårdsplads med ærtesten

Har du en gårdsplads, hvor du gerne vil have en ny belægning, er det oplagt for dig, at du overvejer ærtesten. Det er mindre sten, der er gode at køre på og som samtidig giver et rigtig pænt look. Du kan dermed får en gårdsplads, der er både brugbar og ser pæn ud. 

Når du vil lægge Ærtesten på din gårdsplads, er det vigtigt, at du sørger for at vælge nogle af de lidt større sten. Hvis du vælger for små sten, kan de nemlig sætte sig fast i rillerne i bilens dæk, og det kan give et dårligere vejgreb. Med den rette størrelse af sten vil de ikke sætte sig fast, men stadig være gode at køre på. 

Derudover skal du også være opmærksom på, at du får dæmmet op for rodukrudt. Det gør du ved at lægge en fiberdug ud, inden du lægger stenene. Hvis du ikke har gjort det, kan det være muligt for ukrudt at skyde op igennem stenene. Særligt hvis det ikke er et så tykt lag. Du skal dog stadig være opmærksom på at fjerne frøukrudt, der godt kan etablere sig mellem de små sten. 

Der findes flere forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe ærtesten. Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg til en god pris er grusogaffald.dk. De har ærtesten i forskellige størrelser og forskellige farver. Du kan derfor finde dem, der passer bedst til din stil og selvfølgelig er bedst at køre på. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for sten du skal vælge, kan du altid kontakte dem hos grusogaffald.dk. Med deres store erfaring i forhold til blandt andet ærtesten kan de hurtigt svare dig på, hvilken form for sten der vil være de rette for dig, når du skal lægge en indkørsel.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *