take away ringsted

Spis lækkert derhjemme med italiensk take away i Ringsted

Hvis du gerne disker op med en lækker menu til hele familien, men ikke orker selv at stå for alle retterne, kan du med fordel bestille disse som mad ud af huset eller take away.

De fleste restauranter tilbyder retter fra hele eller dele af deres menu kort i en take away version som er veltilberedt og pakket på en måde så samtlige retter holder sig friske og indbydende under transport. Og så kan det faktisk godt lade sig gøre at få rigtig god mad ud af huset til aldeles favorable priser.

Lækker italiensk take away i Ringsted til rimelige priser

I Ringsted finder du for eksempel La Rustica – en hyggelig og autentisk italiensk restaurant med masser af spændende retter på menuen.

Hos La Rustica behøver du ikke at nøjes med de sædvanlige pizzaer eller pasta retter når du bestiller italiensk mad ud af huset. Du kan faktisk vælge mellem samtlige rette på hele La Rusticas menu kort, såvel forretter og hovedretter som desserter, når du bestiller take away i Ringsted.

Det betyder at du kan lave din egen lille italienske restaurant hjemme i stuen eller i køkken alrummet. Du slipper for at svede over komfuret i timevis for at tilberede de velsmagende italienske retter – de skal blot anrettes og serveres. Samtidig ligger priserne på italiensk take away hos La Rustica i et leje hvor du dårligt ville have kunnet fremstille disse retter billigere selv. Og så er det bare at slappe af og nyde de skønne retter.

Hvilke retter kan jeg bestille hos La Rustica?

Hele La Rusticas menu kort fås som nævnt som take away – og du kan således vælge og vrage i et velassorteret udvalg af spændende italienske retter så som Saltimbocca, Porchetta, Bistecca Fiorentina og Vitello Tonnato. Du kan se og bestille dem alle på La Rusticas hjemmeside la-rustica.dk